HUND & JAKT GROSSIST AB

Vapenskåp

 scandin blå_röd orig
 scandinavan SP88-web SP88
Vapenskåp SP 88 är förmodligen Sveriges mest sålda ”stora” skåp de senaste åren.
SP 88 är certifierad enligt SS 3492 och ger lämplig förvaring för upp till 16 gevär men godkänt för 20 gevär.
SP 88 väger 152 kg och behöver därmed inte förankras.
Levereras med omställningsbart högsäkerhetslås med 2 st korta nycklar. Elektroniskt kodlås går att få som alternativ, se tillbehör. Skåpet levereras med topphylla, löstagbar vändbar mellanvägg med två halvhyllor, fem hyllor i dörren, vapenhållare samt nyckelkroklist fastsatt i dörren.Brandbox SS1101 för brandsäker förvaring av dokument, datamedia, pengar, värdehandlingar, samlingar, foton, smycken m.m. Förvara brandboxen i ett säkerhetsskåp/vapenskåp så har du ett mycket bra skydd mot stöld och brand! Tänk på att brandboxen skall förvaras vågrätt för att skydda mot brand! Klarat UL-test 30 min i 850 grader.
 scandinavan SP55 SP55
Vapenskåp SP 55, Sveriges mest sålda skåp de senaste åren!
SP 55 är testad och certifierad enligt SS 3492 och har plats för upp till 6 vapen (pipstöd för 4 vapen).
Skåpet väger 71 kg och därmed behöver den bultas fast enligt SS 3492. Det finns två hål i rygg och 4 i botten för förankring av skåpet.
SP55 levereras med omställningsbart högsäkerhetslås med 2 korta nycklar, kolvdyna och pipstöd. Elektroniskt kodlås går att få som alternativ.
 NORLYX_P-O
 norlyx vapenskap-20550m NOR-LYX Jägarexamenspaket HL5 + hyllinsats / 3 flyttbara hyllor
Vi har förbättrat ett av våra mindre vapenskåp HL5, som är extra högt för långa vapen, som numera innehåller en insats med 3 flyttbara hyllor. Växer vapensamlingen kan man enkelt ta bort insatsen och får då plats med upp till 5 vapen.
HL5 är lite större än vårt minsta vapenskåp och är den perfekta skåpet för dig som tagit jägarexamen. Passar lika bra hemma som i fritidshuset eller jaktstugan. Kvalitetsskåp till rätt pris. 
Kontakta oss för fler skåp eller modeller