HUND & JAKT GROSSIST AB

Pejlare

 KIKA IN I VÅRAN WEBBSHOP!

 alpa%20110 GARMIN ALPHA 100 / T5
Alpha 100 erbjuder dig nya funktioner som ger bättre kontroll över din hund. Alpha är extremt användarvänlig och gör att du kan spåra upp till 20 hundar på ett avstånd upp till 14,5 km. Positionen uppdateras varje 2,5 sekund. Enheten kan också spåra dina jaktkamrater och du kan skicka förprogrammerade meddelanden till deras Alpha enhet. (Alpha är inte kompatibel med Astro). Följ hastigheten, avståndet och riktningen för varje hund. Dessutom kan du se hundens status – om den springer, sitter eller har ståndskall. GPS-/GLONASS antennen ger snabb och pålitlig satellituppkoppling och suverän positionering även i krävande terräng. Med flera Alpha 100-enheter och T 5-hundhalsband kan du se positionen på upp till 20 hundar eller jägare på en stor, handskvänlig touchskärm. Alpha 100 levereras förprogrammerad med en topografisk karta (skala 1:100 000) över Europa
 garmin t5 GARMIN T5
Hundenheterna T 5 och T 5 mini är halsband som har toppmonterade högkänsliga GPS/GLONASS mottagare och som använder LED-lampor som kan aktiveras från Astro 320 och Alpha 100. Lamporna fungerar vid svagt ljus och på natten och kan ses på upp till 90 m avstånd. Med hjälp av Alpha kan du även prata med hunden genom vibrations och ljudsignaler på T 5/T 5 mini hundenheten. På så sätt kan du fjärrhantera väldresserade hundar. Hundspårningsenheter som är stabila och vattentäta till 10 m (1 ATM) och robusta nog för att följa med din hund överallt, upp till ett avstånd på 14,5 km (för T 5) eller upp till 6,5 km (för T 5 mini).
 1168 GARMIN T5 MINI
T 5 mini har utformats för att passa små raser som tax, beagle och terrier med ett halsmått från 24 cm till 35,5 cm och en storlek på ca 7 kg till 15 kg. Målet med T 5 mini är att få maximal rörlighet och prestanda för hunden genom att minska storleken på hundenheten med omkring 30 % och sänka vikten med ungefär 25 % till 198 g. För att få till den perfekta passformen vid användning i krävande jaktmiljöer har också bredden på halsbandsremmen minskats till ¾ tum. T 5 mini kan uppnå en batteritid på 16-30 timmar.
T 5 levereras med en gul halsbandsrem på 2,5 cm (1 tum). T 5 mini levereras med en orange halsbandsrem på 1,9 cm (¾ tum). Utbytesremmar finns i flera färger (säljs separat)
oranssi-panta-vasen-toukokuu-2014-lowres B-BARK
b-Bark GPS pejl är ett bevis på att finskarna kan det här med teknologi och positionsbestämning. Det b Bark ville få fram när de började planera denna Hundpajl / GPS Pejl var att den skulle vara enkel, ha utmärk prestanda och vara driftsäker. b-Bark skulle också uppfylla de stora krav som en nordisk jägare ställer på en GPS-pejl idag vad gäller mångsidighet och funktionallitet.Nytt för 2015 års modell av B-bark är att skallräknaren är förbättrad och att pejlen försätts med elektronisk avstängning, dvs att man helt enkelt kan slå av pejlen i applikationen för att spara ström. Du behöver alltså inte ta ut batterierna för att slå av den. När man använder sig av två olika satellitpositioneringssystem samtidigt så ökar noggrannheten för positionen samt att du får en snabbare positionsbestämning.b-bark har den mest omfattande kartutbudet på marknaden.  Du  kan också använda dig av dina egna kartor i JPG och PNG-format genom att t.ex. skanna en papperskarta som du överför till mobilen eller om du har tillgång till flygfoto i ovanstående format. Du kalibrerar sedan in koordinaterna på ett enkelt sätt i mobilen.
 1159 TK-909
Vår otroligt populära GPS-spårare med tillhörande halsband har nu bytt namn till TK-909. Detta är originalet. Den har längre standbytid, drygt 14 dagar, samt är speciellt anpassad för djur.
Passar även för att spåra fordon, människor etc.
Tål regn, IPX 6.Inga extra kostnader för realtidsspårning med appar eller via dator. Den enda låga kostnaden som tillkommer är för SIM-kort, gärna kontantkort. Spåraren fungerar med SIM-kort från alla svenska operatörer förutom Tre (3). Fri support ingår. Kartorna som används är Google maps. GPS-spårarens räckvidd är obegränsad.
Svensk manual medföljer med utförliga instruktioner så det är lätt att komma igång. CE & RoHS godkänd.
Spåraren finns i en storlek som passar både hund, katt, människor (t.ex.barn), fordon etc.: 7,0 x 3,7 x 2,0 cm. Vikt 44 gram. För mindre katter rekommenderar vi att Ni sätter GPS-spåraren på en sele, om den är för stor att ha runt halsen.
Det medföljande svarta halsbandet av fibermaterial är justerbart 0-60 cm. Går även att byta ut mot sitt egna eller att använda utan halsband t.ex. i en ficka eller väska.