HUND & JAKT GROSSIST AB

Trikem Working Dog

trikemheadlogo

KÖP HÄRIFRÅN!

WorkingDog är tillskott och vård speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruks, drag, agility eller tjänstehund mm.
Hårt arbetande hundar är elitidrottare där långsiktig prestation,
förutom energi och proteiner, kräver rätt balans av många näringsämnen,
vitaminer, mineraler och spårämnen.
Uppstår brister hanterar kroppen det med lägre aktivitet och längre återhämtning.

Tillför man de ämnen som saknas kommer kroppen att kunna prestera mer under en längre tid.
Återhämtningen blir då rent fysisk och handlar inte längre om att bygga upp näringsförråd.

WorkingDog är formulerade i smaklig, nyttig prebiotisk jästkultur och innehåller inget socker.
Trikem 1878 ENERGY BOOSTER

En kraftfull energibooster med MCT-olja som snabbt förser musklerna med koncentrerad energi. Hydrolyseras helt i tarmen och lagras i musklerna för direkt omvandling till energi. Formulerad med CLA som boostar fettförbränningen och ytterligare bidrar till att öka prestation och uthållighet vid fysisk ansträngning.

MCT olja är medellånga fettsyror från exklusiva oljor. Dessa metaboliseras effektivare än traditionella oljor i kroppen och har blivit en självklar och högt uppskattad energikälla för högpresterande atleter.
CLA är en fettförbrännare som katalyserar omvandlingen av lagrat fett till lättillgänglig energi. Förutom den gynnsamma effekten av att boosta energi har man i forskningsstudier visat att CLA medverkar till att producera de fettsyror som är näring för hjärnan och stimulerar därmed inlärning och minne.

Trikem 1842 MAX ACTIVITY

Hårt arbetande hundar har ofta i förhållande till prestation, en begränsad tillgång av näringsämnen via sedvanligt foder. Generellt kräver kroppen mer av alla näringsämnen – inte bara energi, fett och protein – vid träning och högre belastning. Brister på näringsämnen begränsar inte bara kroppens utveckling och prestation utan kan också långsiktigt vara en del av sjukdomsutveckling och skador.
En hårt arbetande hund behöver inte bara mer energigivande mat – utan framför allt mer av näringsämnen där brister påverkar kroppens funktioner.

MaxActivity tillför näringsämnen för den arbetande hundens leder, muskler och metabolism. Innehåller kollagen och makromineraler för leder och senor, jästkultur och lecitin som stödjer mage och tarm, MSM och E-vitamin som behövs för muskler samt vitaminer och micromineraler som underhåller allmäntillstånd och prestationsförmåga.
Formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget.

Trikem 1874 MAX GLM+

Rent extrakt av Grönläppad mussla med näringsämnen för brosk, bindväv, hud och ledvätska.
Hög halt av glukosaminoglykaner och fettsyrorna ETA, omega-3 och omega-6.
Chondroitin är naturlig i extraktet från musslan.
Formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget.

Trikem 1880 MAX MUSCLE

Aktiva sport- och hobbyhundar har ofta en begränsad tillgång av näringsämnen via sedvanligt foder, i förhållande till prestation och aktivitet. Generellt kräver kroppen mer av alla näringsämnen – inte bara energi, fett och protein – vid träning och högre belastning. Brister på enstaka näringsämnen begränsar inte bara kroppens utveckling och prestation utan kan också långsiktigt vara en del av sjukdomsutveckling och skador.

MaxMuscle är ett komplett tillskott för aktiva hundars uthållighet. Tillför E-vitamin och selen som behövs för att kroppen ska kunna metabolisera E-vitaminen.
Lysin och Metionin är viktiga essentiella aminosyror som bl.a bygger upp och reparerar muskler, ben och mjuka vävnader.
Selen, Zink och Mangan är spårämnen som behövs i näringsomsättningen och
uppbyggnad av muskler. E-vitamin är en viktigt del i rehabilitering av blodkärlen och blodtillförseln till musklerna.
Formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget.

Trikem 1843 MAX RELAX

MaxRelax tillför de balanserande ämne kroppen behöver för att neutralisera hormoner som frigörs vid rädsla och upphetsning. Medverkar till mental balans så hunden lugnare kan värdera obehagliga, upphetsande eller ovana situationer.
Thiamin (B1) och Magnesium har bl.a inverkan på temperamentet.
Tryptofan är kroppens källa till att bilda serotonin som är vår stressbalanserare och melatonin som kroppens ”sömnmedel”.

MaxRelax ger mycket god effekt för hundens förmåga att koppla av. Ger ingen negativ påverkan på allmäntillståndet utan bidrar endast till att hjälpa hunden att med naturlig metabolism balansera rädsla och blockering.